Helen

Praktijk voor natuurgeneeskundig energetische therapie

Gastenboek

jordy geplaatst op Dec 6, 2017 6:23 PM

ik ben jordy ik ben nu al weer een tijdje bij helen onder behandeling ze weet steeds weer de pijn weg te halen en te zorgen dat er weer een tijdje tegen aan kan zonder pijn en ik ben haar daar heel dank baar voor veel liefs jordy

Sonja lemmers geplaatst op Mar 11, 2017 6:14 AM

Lieve Helen. Zo dankbaar dat jij in mijn leven kwam. Had het heel zwaar en jij heb me mezelf weer terug gegeven. En ben ik weer de persoon geworden die ik altijd was alleen nog sterker. Zoveel geleerd over mezelf inzichten en ook over mijn zoontje. En nog steeds ga ik met heel veel plezier naar je toe. Als ik het even zwaar heb dan ben je der altijd. Je bent mijn engeltje en zal je altijd blijven. Voor mensen die nog niet weten of ze het moeten gaan doen. Nou kan je zeggen niet twijfelen maar doen als je je leven terug wil.

B geplaatst op Oct 4, 2016 5:42 PM

Lieve Helen, Wat heb jij in dit turbulente jaar veel voor mij betekend! Je gaf een duwtje in mijn rug als ik het niet meer zag zitten en op de juiste momenten hield je een spiegel voor. Jij voelt precies aan wat mensen nodig hebben bent duidelijk en vooral heel eerlijk! Je hebt me niet alleen op persoonlijk vlak laten groeien maar heb ook op zakelijk vlak veel betekend. Ik voelde mij op het werk niet prettig, leeg en futloos na het energetisch reinigen van het pand ga ik weer met plezier naar het werk. De sfeer is zoveel verbeterd dat er ook (veel!) meer verkocht wordt!! Dank je wel voor alle bijzondere en leerzame momenten, je bent een warm en liefdevol mens!

Mendy geplaatst op Dec 23, 2015 10:26 PM

Lieve Helen , Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. De behandelingen hebben mij echt geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik voel mezelf een stuk zekerder. En paniekaanvallen zijn nu zo goed als weg! Dus bedankt voor alles waar je mij mee geholpen hebt.

S.Y.Vonk-Jansen geplaatst op Oct 12, 2015 7:42 PM

Een goede therapeute waar ik graag mee samen werk als acupuncturist. Aandacht voor de klacht, het lichaam en de gevoelens van de cli├źnt.

G. geplaatst op Oct 9, 2015 12:27 PM

Na vele therapie├źn, bleef ik toch iedere keer terugvallen in oude patronen. Juli van dit jaar kwam ik voor het eerst bij jou terecht omdat ik niet meer wist wat nog zou helpen. Ik sliep slecht, bleef piekeren, zag het helemaal niet meer zitten. Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten daarom vond ik het ook wel erg spannend de eerste keer. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb want al na de eerste keer voelde ik al een heel verschil, die rust in mijn hoofd!! We zijn nu een half jaar verder en wat heb ik al veel geleerd over mezelf. Ik begrijp mezelf nu beter waardoor ik andere mensen ook beter begrijp en kan helpen zelfs. En natuurlijk verval ik nog wel eens in oude patronen maar ik herpak mezelf veel sneller door eerst eerlijk naar mezelf te kijken. Ik sta veel steviger in mijn schoenen en zie het leven weer veel rooskleuriger in met veel meer zelfvertrouwen. Ik ben er nog niet maar ik kan voor het eerst zeggen tegen mezelf ik kom er wel!! Dankjewel Helen, je bent een goed mens!!

B. geplaatst op Aug 29, 2015 6:17 AM

Nou Helen, wat ben ik blij met jou behandelingen en wat ben ik ervan opgeknapt, wat heb ik veel geleerd en leer nog steeds meer. Ook de workshop was en is heel erg zinvol. You made me a "better" person.... Dank je wel!!!

Nicole geplaatst op Aug 27, 2015 1:26 AM

Voor mezelf en mijn honden kom ik altijd bij helen, mijn ervaringen zijn altijd positief en ben ik door de behandelingen van Helen een sterker en bewuster mens geworden. Mijn honden die een "verleden" hebben, kan ik beter begeleiden door de Reading die Helen geeft, ik kan hun gedrag beter begrijpen en daarop mijn benadering naar de hond aanpassen waardoor ze beter functioneren, hierdoor al vele honden kunnen helpen!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.