Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

          Helen

 Praktijk voor natuurgeneeskundig, energetische energie

DE PRAKTIJK IS GESLOTEN VAN 15 DECEMBER T/M 19 JANUARI VANWEGE CORONA.


WAT KAN IK NOG WEL DOEN?

Dit is mijn nieuwe benaming voor therapie op afstand, deze vorm van energetische therapie is net zo effectief als een behandeling in de praktijk

  •  Jaarreadings
In de vorm van Kaartlegging/intuïtief
Aan het eind of het begin van het jaar bied ik deze altijd aan, hierbij maak ik gebruik van orakelkaarten.. Ik krijg hier veel positieve reacties op, mensen staan er altijd weer van versteld als het inderdaad allemaal klopt wat er in de reading staat.


Of een tweede optie is dat ik een bijenwastekening voor je maak en een uitgebreide beschrijving wat de boodschap is voor het komend jaar.
Hieronder zie je bijvoorbeeld de bijenwasschildering die ik op 19 december 2019 had gemaakt met de vraag in gedachten wat 2020 de mensheid zou gaan brengen, de titel is Chaos!

"Is dit een voorspelling voor 2020? Chaos en angst?"

Helen Mus 19 december 2019

Prijs van een jaarreading: 

 t/m 31-12-2020  € 65,00

vanaf 1-1-2021    € 70,00

Wil jij een jaarreading? Stuur dan een mail: [email protected] of een WhatsApp: 06-20266187

PRIJSWIJZIGING 2021


Per 1-1-2021 zijn dit de nieuwe tarieven;

• Intake inclusief behandeling  € 90,00

• 1 consult van 60 minuten        € 70,00 *

• 1 consult van 30 minuten        € 45,00 *


* Voor een energetisch consult i.c.m. met auriculo (ooracupuntuur) geldt een meerprijs van minimaal € 2,50 en maximaal € 5,00, dit is afhankelijk van het aantal naaldjes/plakkertjes dat verbruikt wordt.


Het consult van 90 minuten is niet meer van toepassing Om zoveel mogelijk mensen binnen mijn eigen grenzen te kunnen helpen heb ik besloten om ook behandelingen van 30 minuten aan te bieden en de behandelingen van 90 minuten te schrappen.

Als je een afspraak maakt geef dan aan of je een consult van 30 of 60 minuten wilt. Indien je dit niet doet, wordt het standaard een consult van 60 minuten.

ZORGVERZEKERING

Ik heb ook dit jaar weer aan alle voorwaarden voldaan, die door de zorgverzekeraars gesteld worden, dus mijn behandelingen worden ook in 2021 weer door de meeste zorgverzekeraars vergoed. 

Dit worden er helaas wel ieder jaar minder. In 2019 besloot de CZ groep dat o.a. mijn behandelvorm niet meer onder alternatieve geneeswijze thuishoorde en voor 2021 gaat ook het Zilverenkruis mijn behandelvorm niet meer vergoeden.


Wil je zeker weten of jouw zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoed, neem dan contact op met je huidige of toekomstige zorgverzekeraar. Als het antwoord positief is, laat het dan schriftelijk bevestigen.


Lees in ieder geval de polis goed door! Soms staat er bij de grote lijnen dat alternatieve geneeswijzen vergoedt worden, maar als je je er verder in verdiept (de kleine lettertjes leest) dan blijkt soms bij voorbeeld dat er alleen vergoedt wordt als de behandeling door een arts uitgevoerd wordt.