Helen

Praktijk voor natuurgeneeskundig energetische therapie

Na uitgebreid overleg met collega therapeuten heb ik besloten om uit voorzorg de praktijk tot nader bericht te sluiten vanwege het steeds grotere besmettingsgevaar van het coronavirus.

Fysiek contact is tijdens de behandelingen bijna niet te vermijden en aangezien er mensen uit het hele land naar de praktijk komen is het besmettingsgevaar, voor zowel mijzelf als voor mijn cliënten, te groot aan het worden.


HET RETRAITE-WEEKEND DAT GEPLAND STOND OP 16 EN 17 MEI WORDT IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS VERSCHOVEN NAAR:


zaterdag en zondag 10 en 11 oktober 2020. (Opgeven vóór 10 september).


Nieuw in de praktijk:

- Auriculotherapie/Oorreflexologie

Een nieuwe therapievorm als waardevolle aanvulling op de energetische behandelingen die ik geef of op zichzelf staande therapie voor o.a: Afvallen, Stoppen met Roken of Hooikoorts.

Over hooikoorts gesproken...

...Tegenwoordig lijken de klachten steeds vroeger in het seizoen te beginnen. In januari/februari 2020 hoorde ik al van mensen om mij heen dat zij last hadden van hooikoorts! In dit geval komt het waarschijnlijk door de elzenpollen.

Heb jij last van hooikoorts, maak dan een afspraak en ervaar wat auriculotherapie voor jou kan betekenen!

- Retraite - weekend "ME-TIME" inclusief de cursus Wake-up Call

(een nieuwe cursus exclusief voor vrouwen met een burn-out of die er tegen aan zitten)

Retraite - weekend voor vrouwen!!


'Wij, Bianca Gelderblom en Helen Mus, komen in onze praktijken steeds meer vrouwen tegen die tegen een burn-out aanlopen of er al bijna inzitten. Wij zijn geschrokken van het grote aantal en willen graag iets voor deze vrouwen betekenen! Dus wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma in elkaar gezet wat een heel weekend omvat.' 

Zie voor meer informatie de onderstaande link en geef je vóór 10 september op voor het cursusweekend op 10 & 11 oktober 2020

https://www.cureris.nl/me-time-weekend