Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

          Helen

 Praktijk voor natuurgeneeskundig, energetische therapie

Wie ben ik

Ik ben Helen Mus, geboren en getogen te Herwijnen.

Na jaren te hebben getobd met verschillende (chronische) ziekten, werd ik mij ervan bewust dat ik zowel lichamelijke klachten als ook emoties van andere mensen overnam. Door die bewustwording heb ik mijzelf kunnen helen en later ontdekte ik dat ik ook andere mensen en dieren kon helpen.

Door met mijn zintuigen en met energie te werken kan ik verstoringen voelen en beïnvloeden en zo het zelf genezend vermogen van de andere mens activeren. Op deze manier kan ik mensen ondersteunen en begeleiden bij hun gezondheidsproblemen en/of levensprocessen.

Omdat ik deze gave wilde ontwikkelen en andere mensen op een verantwoordelijke manier te kunnen helpen, heb ik besloten om de opleiding tot natuurgeneeskundig paranormaal therapeut te gaan volgen bij Het Johan Borgman College (HJBC) te Utrecht. Dit is een 4-jarige HBO opleiding, gespecialiseerd in het opleiden van paranormaal therapeuten.

In juni 2014 heb ik mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig Paranormaal Therapeut afgerond.

Sommige mensen maken van de wereld iets bijzonders, alleen maar door er te zijn.